Vacatures

Gezocht senior project manager en twee designers

 

Het is druk bij Pool. En daarom zoeken wij per direct drie nieuwe collega’s! Eén senior project manager en twee designers die ons komen versterken. Bij Pool kan het chaotisch zijn. Dus we zoeken mensen die daar tegen kunnen, snel kunnen schakelen en de woorden ‘ja maar’ niet kennen. We werken niet alleen van 9 tot 6, maar af en toe ook van 9 tot wanneer het werk goed is. Om een beeld te krijgen van wat Pool en en het werk wat we maken kan je kijken op poolworldwide.com.

 

Wat verwachten we van jou als project manager?

 

Dat je een zeer gedreven project manager bent die graag verantwoordelijkheid voor eigen klanten heeft, met minimaal 5 jaar werkervaring en bij voorkeur een paar jaar bureau-ervaring. Dat je creatie kan managen zodat zij het beste werk kunnen maken. Dat je kan plannen, begroten, regelen, details niet mist, een productie kan aansturen, proactief bent en daar ook blij van wordt. Dat je goed tegen stress kan en het onmogelijke mogelijk maakt. Dat je altijd voor het allerbeste werk gaat. Dat je lekker werkt in een team. Dat je de lat hoog durft te leggen. En dat je niet alleen de klant, maar ook ons, en zeker graag jezelf wilt verrassen. Het is voordeel als je ervaring hebt met retail en/of met internationale klanten. 

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Vernieuwende en uitdagende klanten en projecten om te managen. Mogelijkheid om net een stapje verder te gaan dan “gewoon” project management. Leuke gedreven collega’s. Een werkplek in het centrum van Amsterdam. Vakantiedagen. Een salaris.

 

Wat verwachten we van jou als designer?

 

Dat je een zeer goede designer bent, die ook conceptuele kwaliteiten bezit. Dat je ervaring hebt met ontwerpen voor digitale media. Kennis en kunde van animatie is een grote pre. Dat je altijd voor het allerbeste werk gaat. En dat je liever risico neemt en wordt teruggefloten, dan dat je voorzichtig te werk gaat om iedereen zo veel mogelijk te pleasen. Dat je goed werkt in een team. Pool werkt in wisselende teams van mensen die soms heel anders naar je werk kijken dan jijzelf. Dat is voor sommigen confronterend. Dat je de lat hoog durft te leggen. En dat je niet alleen ons, maar ook jezelf wilt verrassen. Dat je vijf dagen per week bij ons op kantoor zit.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Vernieuwende en uitdagende projecten, maar soms ook dingen die gewoon moeten gebeuren. Leuke collega’s, allemaal gedreven door creativiteit. Een werkplek in het centrum van Amsterdam. Vakantiedagen. Een salaris. 

 

Als je interesse hebt, stuur dan een mail naar: els@poolworldwide.com